SONDAJ DE OPINIE pe tema integrității şi a prevenirii corupției (chestionar anonim)

Vă invităm să completați următorul SONDAJ DE OPINIE pe tema integrității şi a prevenirii corupției 

Chestionarul a fost elaborat în cadrul proiectului "Măsuri integrate pentru prevenirea corupției şi creşterea gradului de transparenţă la nivelul Municipiului Făgăraş" - SIPOCA/SMIS: 1148/152232, de către echipa de management a proiectului.

Chestionarul este anonim, iar rezultatele lui vor fi folosite doar în scopul îmbunătățirii integrității și prevenirii corupției la nivelul Primăriei Municipiului Făgăraş (servicii publice locale, Consiliul Local Făgăraş). 

Timpul mediu de completare a chestionarului online: mai putin de 5 minute.

Vă mulțumim!

Chestionar Plan de Mobilitate Urbană Durabilă

Obiectivele principale sunt: 
  • îmbunătățirea eficienței serviciilor și a infrastructurii de transport;
  • reducerea nevoii de a folosi mijloace de transport motorizat, reducerea impactului asupra mediului și reducerea consumului de energie pentru activitățile de transport;
  • asigurarea unui nivel optim de accesibilitate în cadrul localității și în cadrul zonei urbane funcționale;
  • asigurarea unui mediu sigur pentru populație;
  • asigurarea accesibilității tuturor categoriilor de persoane (inclusiv pentru persoane cu dizabilități) la serviciile și infrastructura de transport. 
Vă mulțumim!
Actualizăm Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, în baza căruia municipalitatea poate accesa fonduri europene pentru îmbunătățirea serviciilor și a infrastructurii de transport. Acesta va fi extins pe Zona Urbană Funcțională a municipiului, iar ca să răspundă nevoilor cetățenilor, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos și să completați chestionarul care va ajuta la stabilirea unui plan de măsuri adaptat necesităților dumneavoastră și ale întregii comunități locale. Durează doar 8-10 minute: